Om oss

bilde-om-oss-oslo

Om RTB AS

Regnskapsteknisk Byrå – RTB AS er et av Norges eldste autoriserte regnskapsbyrå. RTB AS ble etablert helt tilbake i 1939. Selskapet har frem til 2009 vært eid av en familie, men åpnet da opp for at ledende ansatte kunne komme inn på eiersiden. I 2009 kjøpte selskapet opp Myhrers RTB AS i Lillestrøm, og danner nå sammen med dem et lite regnskapskonsern. Vi drives som et selvstendig selskap, men har muligheten til å samarbeide med vårt søsterselskap innenfor relevante områder. 

Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi er ekstremt opptatt av å gjøre hver enkelt kunde fornøyd med våre tjenester. Vi har deltatt i den rivende teknologiske utviklingen som har vært i vår bransje, og kan pr i dag tilby framtidsrettede og moderne produkter/tjenester til våre kunder. Se mer under menypunktet Tjenester. I vår bransje er kompetanse viktig. Vi har pr i dag 10 ansatte hvorav 2 er autorisert.

I tillegg har vi et godt og nært samarbeid med våre systemleverandører som gjør at vi om ønskelig kan tilby også tjenester basert på avansert it-teknisk teknologi.

Dersom du har behov for hjelp innenfor våre fagområder – se under menypunkt Kontakt for å få utarbeidet et konkurransedyktig tilbud.

VI ER REGNSKAPSFØRERNE SOM FORSTÅR DEG!

Om Myhrers RTB AS

Myhrers RTB AS er et velrennomert og tradisjonsrikt autorisert regnskapsbyrå som ble etablert i 1967. Regnskapsbyrået ble i 2009 kjøpt opp av RTB AS i Oslo, og danner nå sammen med dem et lite regnskapskonsern. Vi driver som et selvstendig selskap, men kan samarbeide med vårt søsterselskap innenfor relevante områder.

Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi er ekstremt opptatt av å gjøre hver enkelt kunde fornøyd!
Vi deltar i den rivende teknologiske utviklingen i vår bransje, og kan pr tilby framtidsrettede og moderne produkter/tjenester til våre kunder. Se mer under menypunktet Tjenester.

I vår bransje er kompetanse viktig. Vi har pr i dag 8 ansatte hvorav hele 3 er autorisert. I tillegg har vi et godt og nært samarbeid med våre systemleverandører som gjør at vi om ønskelig kan tilby tjenester basert på avansert it-teknologi.

Dersom du har behov for bistand innenfor våre fagområder – gå inn på menypunktet Kontakt for å få utarbeidet et konkurransedyktig tilbud.

VI ER REGNSKAPSFØRERNE DET ER LETT Å SNAKKE MED!

bilde-om-oss-lillestrom